Visegrád látkép

A Mária Rádió felhívása

 

Kedves Vendégünk, Kedves Testvérünk!

A járvány új helyzetet teremtett a világban. A jelenlegi, rendkívüli körülmények között azonban továbbra is érezzük a Mária Rádiós hallgatói család összefogását, amit a közös ima még szorosabbá fűz. A Mária Rádió stúdiójában korábban Igéző című műsorunkban mondta el nekünk lelki élményeit. Most ismét arra kérjük, ossza meg velünk személyes gondolatait, s csatlakozzon a Mária Rádió imahátteréhez. Ha úgy érzi, szívesen imádkozna a rádióval, küldje el saját szavaival elmondott imáját, amelynek végén elmondja a Mária Rádió imáját a koronavírus járvány idejére.

A videó felvétel saját okostelefonnal rögzíthető. A felvételeket Nagy Viktória, a Mária Rádió munkatársa várja a nagy . viktoria KUKAC mariaradio . hu e-mail címen.
A felvétel másik lehetséges módja, ha felvesszük Önnel a kapcsolatot és interneten keresztül készítjük el a felvételt.

Csatlakozzon imahátterünkhöz, kérjük az Úristent és a Szűzanyát, hogy oltalmazzon meg minket! További információkat imahátterünkről ide kattintva találhat!

 

A Mária Rádió imája a koronavírus járvány idejére

 

Mária, Te aki ismerted a fájdalmat, a szomorúságot és az aggódást, átélted a boldogságot és az örömöt is. Amikor gyorsan támad a vész, újra látjuk, hogy milyen kicsi a világ, de te odafigyelsz ránk, és minden embertársunkra. Köpenyeddel átölelsz minden létezőt, különös szeretettel fordulsz ma a fertőzött, az idős, az egyik országból másikba utazó emberek, az ápolók és orvosok felé. Tizenkét csillagból álló koronád jelzi a reményt, hogy a te útmutatásoddal minden nehézség átléphető.

Te, aki Jézus Krisztus anyja vagy, imádkozz a betegekért, aggódó hozzátartozóikért, és mindazokért, akik a vírus idején is áldozatot hoznak másokért.

István király a bajban neked ajánlotta fel Magyarországot. Mi is felajánljuk neked nemzetünket és életünket. Segíts minket abban, hogy a járvány ne csak félelmet és könnyeket hozzon, hanem minket is jobb útra tereljen. Kérjük, hogy a vírust lelkileg megerősödve, Istenhez közelebb kerülve küzdjük le, s az ebből fakadó értékeket a baj elmúltával is megőrizzük.

Ámen!

 

Szeretettel:

Lukovits Milán atya

A Mária Rádió műsorigazgatója